Nu er det slut med pinfuld mavse – min familie og jeg har skåret al kulhydrat væk fra vores måltider

Min mand og jeg har bestemt at vi skal leve en sundere livsstil. Vi fokuserer ikke kun på ordentlig kost – ligeledes om at dyrke motion. Min kæreste og jeg har læst en publikation om fysik og lykke og jeg er helt sikker på at vi alle, både små som store, vil få mere energi såfremt vi alle changerer vores kostvaner.

Vores børn har fået lov til at selektere en fritidsaktivitet, som de kan starte til i næste måned og min kæreste og jeg er begyndt at løbetræne ugenligt. Vi har konstateret en stor forskel trods det faktum at vi kun har dyrket motion i lidt over tre uger. Min fyr og jeg er stort set aldrig mere søvnige tidligt på aftenen når børnene er blevet puttet og vi har begge to meget mere energi.

Når det handler om kostvaner har min fyr og jeg på samme måde forandret alt totalt. Vi har fraskåret alt kulhydrat fra vor måltider og investeret i en smart Spirali som i skrivende stund er blevet et fuldstændig fast inventar i vores køkken. Den kan tilberede grønt såvel som rodfrugter, og på denne måde kan min mand og jeg nu ombytte pasta med sunde grønsager i strimler. Desforuden er min familie og jeg begyndt at spise kosttilskud hver eneste dag, og især Omnimin har vist sig at være virkelig godt. Jeg snupper desuden et par Mega B Stress, således at jeg til enhver tid er fyldt med vitaminer. Herren i huset påtænker nu også at påbegynde at indtage lidt Epa-gla Fiskeolie da det er ret godt for kredsomløbet. Som en hvilken som helst anden mand er min bedre halvdel ikke specielt god til at få spist fisk, så derfor tror jeg at det er en virkelig fornuftig ide at indtage lidt vitamipiller med fiskeolie.

Vores mindste barn kan selvsagt ikke tage del i vores spritnye måde at lave mad på i skrivende stund. Jeg forbereder næsten alt babymad selv, dog er det en sjælden gang godt at have lidt færdiglavet specielt når det skal gå lidt hurtigt eller i tlifældet af at vi er ude hos noget familie. Jeg har ind til videre investerert i Holle Børnemad men min veninde har foreslået at jeg også forsøger med Ellas Kitchen bare for forandringens skyld. Hendes baby er meget begejstret for det, så jeg planlægger at investere i nogle prøver på Internettet. Min kæreste og jeg kan kun anbefale alle familier at ændre deres levevis. En sådan ændring skaber helt uden tvivl en sundere familie.