Kolonihaven i Sverige offer for bræk igen

Feriehuset i broderlandet haft knæk igen

Huset i broderlandet fået bræk atter igen. Sidste søndag da min kone og børn kom hjem efter et par dage i vores sommerhus havde vi desværre haft tyveri i vores bolig. Tyveknægtene havde indvendt alt og taget vores kunstværker, designermøbler og IT udstyr. Det er ikke første gang at det har fundet sted men hver eneste gang er det lige væmmeligt. Forrige gang det skete havde røverne ikke indvendt huset men bare fjernet vor designer lamper og vores ene kogle i stuen. Dette bræk var langt mindre forberedt og det tog os fire dage at rydde op. Tyveknægtene havde ganske enkelt tømt samtlige reoler ud på gulvet, ak ja selv vores børns værelser havde de været.

Den gang da vi investerede i vores hus for to år siden var der allerede af de tidligere ejere opsat hemlarm jämför som vores håndværkere indlysende nok lod hænge. Men det lader ikke til at det virker særlig godt. pga. det har jeg bestemt mig for at finde et par nye gsm alarm. Min lillebror har anbefalet en slags men min kone og jeg vil nu alligevel at adspørge vor naboer hvilke alarmsystemer de anvender. Vor forsikring har tilrådet at vi får låse på alle døreog vinduer så det fremkommer mere udfordrende for indbrudstyvene at lave en vej ud. Vi er dog ikke begejstret for forestillingen om at vi i princippet skal være låst inde i selskab med indbrudstyvene hvis de foretager tyveri når vi snorksover.

Familien har virkelig behov for en alarm som er tilknyttet vores mobiltelefoner. Således er vi i stand til at nemt se hvis vi har uindbudte besøgende hvis vi og børnene er på ferie eller i sommerhus. Desuden er det godt at man kan se om alarmen er startet sådanne at man kan få fat på de omkringsboende, sådanne at de kan få fat på politiet. Det er ligeledes vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vores børn uden nogen som helst problemer kan slå til og fra. De kommer trods alt hjem fra SFO et par timer før min kone og jeg cykler hjem fra arbejde. Alarmen skal derfor være ligetil at slå fra og til men på samme tid skal alarmen ligeledes være langt bedre end vor forgående. Det der er vigtigst er at vi så hurtig så muligt finder en god løsning sådan at vi bliver fri for den frygtelige følelse når vi kommer tilbage til en smadret dør og et røvet rækkehus.