Kasser med måltider er en god hjælp, hvis du mangler gode idéer til at lave mad hver dag.

De fleste har prøvet at handle varer i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Al den tid kan du bruge på noget, der er mere sjovt på en ophængt hverdag.
Det fikse ved levering af måltider er, at man er fritaget for at lave ugens måltider og indkøb. I måltids kasser er en planlagt menu og samtlige af de råvarer, du har brug for for at lave spændende mad. Varerne er afstemt i lige præcis de mængder, der skal bruges. På den måde slipper du for spild af mad.

Der er mange madleveringer på markedet. Der er måltidsleveringer til vegetarerne, allergikerne, de nysgerrige, dem der gerne spiser økologisk, dem der går op i miljøet, familier med børn og dem, der bor alene. Derfor er der helt sikkert også en kasse med måltider, der passer perfekt til din familie.

Uanset hvilken virksomhed I køber måltidskasse fra, kan I justere den, så måltidskassen passer din families forventninger. I kan fx tilpasse hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange personer, der skal spise med. Og du kan desuden selv vælge hvilken dag, du ønsker at få levering af måltidskassen.
Har du meget travlt til hverdag, kan du også få leveret en måltidskasse, hvor retterne er klar til at spise, og det eneste, du selv skal bruge tid på, er at opvarme og anrette måltiderne. På den måde kommer du uden om selv at hakke kartofler og tilberede fjerkræ.
Vil du derimod at forberede din mad selv, er der også masser af mulighed for det.
Der er som tidligere nævnt et stort tilbud af måltidskasser, så der findes én til dig uanset dine præferencer. Nogle af de mest kendte firmaer er Kokkens hverdagsmad :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet hentyder – ret nemt. Du har mulighed for tilvælge imellem det store udvalg af forskellige temaer. Der er hvad til hverdagen, eksotisk mad, mad til børn og så videre. Fødevarerne i kasserne fra Retnemt er som det, du kan få i dagligvarebutikkerne med mulighed for økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan nemt vælge imellem madplanen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Aarstiderne er de indbydende varer og økologi en mærkesag. Her er du garanteret masser af sunde produkter i dine madplaner. Der eksisterer rigtig mange forskellige kasser at vælge imellem. Er du vegetar, er Årstiderne et rigtig godt bud på levering af måltider. Der findes dog også mange muligheder for at få madplaner med oksekød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdiglavet retter leveret til din dør. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme retterne og anrette det. Hurtigt i en fortravlet hverdag, hvor det stadig er vigtigt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du vil have vegansk retter eller retter med kød. Du kan endvidere blande det, hvis du bare foretrækker enkelte kødfri dage om ugen.

Skagenfood. Skagenfood kasser med mad er med fokus på fiskeretter og mad der ikke belaster klimaet. Du kan desuden vælge levering af retter med gris og fjerkræ. Skagenfood tilbyder derudover måltidskasser med tilberedt måltider. Der er med andre ord enhver hos Skagenfood.