Baby Ønskeliste , barn i familien bliver et år

Jeg er inviteret til fælles fejring af dåb og 1 år weekenden om to uger, hvorfor jeg skal have bestilt en dåbsgave inden da. Fordelen må siges at være, at jeg har set en butik på nettet, hvori man kan finde baby varer online hjemmefra. En af de gaver, som jeg overvejer, er klassisk legemad i træ. Her har jeg set på en producent, som kendes som Haba, med et udvalg som er meget omfangsrigt. Man kan købe legemaden lavet af såvel stof som træ. Og det er især producentens legemad i træ, som er aktuel. Selv om en blandt de øvrige familiemedlemmer bestiller den samme gave, er det sikkert en andet fødevare. Legetøjet er lavet af træ, og er således særdeles robust og miljøbevidst.

Næste ting, jeg har i overvejelserne til hendes gave, er Bobles. Jeg havde ikke kendt til navnet inden, må jeg fortælle, men det er en en type tumledyr, som er inspireret af enkle geometri-figurer, og tumlemøblerne er designet som dyr. Enkelte benævner dem faktisk også for Bobbles. Karakteristika ved Bobles er, at det også er muligt at blive brugt som noget at sidde i. Og det er sådan set især en funktion, barnet kan have fornøjelse af, så snart hun bliver et år ældre, men de første år passerer efter hvad man siger hurtigt. Bobles er i øvrigt fremstillet i eva-skum, hvilket er fuldstændig miljø-korrekt, og af denne grund ikke udslipper noget kemi.
3. gaveide er Radio Flyer, hvilket er køretøjer i høj kvalitet til de midndste. Det fede er virkeligt, at såvel materiale samt stilen er vildt coolio. Idet der findes øvrige som mig, der ej har helt igennem viden om samtlige af disse benævnelser, må jeg fortælle, at et navn som Radio Flyer er et udvalg af trækvogne, løbecykler, de klassiske trehjulede cykler, vogne til at gå med samt meget lignende. I tror eventuelt, at det er noget moderne? Det er dog forkert, Radio Flyer har alt i alt lavet køretøj til poderne igennem 100 år cirka!
Nu er det sidste at tage beslutningen, har en fornemmelse af, at valget lander på Legemad, eftersom dette vil hun kunne få fornøjelse af i årene langt ud i fremtiden.